Små saker som betyder massor - Vivab.info

Små saker som betyder massor

Brinner du också för en hållbar framtid? Vi på Vivab vill inspirera dig till fler hållbara val i din vardag. Här kan du se filmen om hur vi finns i din vardag. Håll också utkik på Facebook. I början av maj kommer en tävling där du kan vinna en regnvattentunna. 
Vi brinner för hållbar konsumtion och för en framtid där vi värderar vattnet och minimerar avfallet. Vi vet att vi kan om vi gör det tillsammans. Vivab genom att driva på för en grön samhällsutveckling och komma med innovativa lösningar. Du genom hållbara val varje dag. Det du gör i det lilla betyder massor i det stora.

Små saker som betyder massor - följ Vivabs kampanj  i media
Nu kan alla lära känna Vivab genom kampanjen "Små saker som betyder massor". Titta på filmen och se hur vi finns i din vardag. Det är de självklara sakerna som faktiskt betyder massor. Som att kunna surfa i ett friskt hav eller dricka ett glas kallt vatten efter träningen. Eller att vi tar hand om ditt avfall - så det kan återvinnas eller återanvändas. 

 

Mot en hållbar framtid - tillsammans
Undersökningar visar att många av våra kunder redan är nöjda med oss som leverantör av tjänster inom vatten, avlopp och avfall. Men vi kan bli bättre på att förmedla hur vi jobbar med hållbarhet. Vi vill inspirera dig och ge dig våra bästa tips för hur vi blir mer hållbara konsumenter. 

Vi kan bygga det gröna samhället om vi gör det tillsammans. Vivab utvecklar och erbjuder innovativa lösningar, du som kund minimerar ditt avfall och värdesätter vårt vatten. Vi utvecklar all vår kommunikation för att bli bättre på att kommunicera en hållbar livsstil. Du har kanske redan har fått vår nya kundtidning Hållbart i din brevlåda. Inom kort kommer vi också ha en ny, modern och tillgänglig webb. Till hösten kommer du kunna göra digitala studiebesök på ett vattenverk, ett reningsverk och på återvinningscentralen. 

Vi hoppas att du ska se allt vi gör för ett hållbart samhälle och att du känner dig motiverad att göra fler hållbara val varje dag. Vi kan lyckas, när vi gör det tillsammans. 

Vivab, med hjärta för en hållbar framtid - tillsammans gör vi det möjligt!
    

På väg mot en grön samhällsutveckling

I vår verksamhetsplan kan du läsa mer om våra mål och hur vi jobbar mot en grön samhällsutveckling.

Läs om några av våra projekt för en hållbar framtid:
Ellinge testbädd - smarta metoder för slamhantering

För en hållbar vattenanvändning

Vårt dricksvatten är det värdefullaste vi har. En hållbar vattenanvändning kan vi uppnå tillsammans. Vivab genom att förbättra våra processer och du genom enkla handlingar i din vardag. Här får du tips på hur du blir mer vattensmart.
Läs mer

Bli en mer hållbar konsument

Kolla in avfallstrappen, en bra metod för att minska ditt avfall.
Och på Facebook tipsar vår avfallsexpert om enkla saker i din vardag som gör dig mer hållbar.

Följ oss på sociala medier

På Facebook får du hållbara tips för din vardag.
Vivab på Facebook

På LinkedIn får du veta mer om vad Vivab gör för en hållbar framtid och hur det är att jobba hos oss.