Felanmälan vatten och avlopp - Vivab.info

Felanmälan vatten och avlopp

Ibland uppstår vattenläckor eller andra störningar i vår verksamhet som påverkar dig som kund. Om vi behöver stänga av vattnet lägger vi ut information om detta på vår webbplats och skickar sms till boende i det berörda området.

Att göra en felanmälan

Behöver du göra en felanmälan på vatten eller avlopp kontaktar du vår kundtjänst på telefonnummer: 0757-27 40 00.

Gäller det en akut felanmälan efter våra öppettider kommer ditt samtal att vidarekopplas till Räddningstjänsten Väst. Det är då viktigt att du uppger vilken kommun du ringer från. Du kan också ringa Räddningstjänsten Väst direkt på telefonnummer: 010-219 30 00.

När vattnet kommer tillbaka

När vattnet kommer tillbaka efter att ha varit avstängt efter en läcka eller annat ledningsarbete kan det vara missfärgat eller grumligt. Det här är inte farligt för hälsan, men du bör undvika att tvätta kläder. Det kan också finnas mycket luft i ledningarna, vilket kan göra att vattnet upplevs som bubbligt. Om du låter vattnet rinna i kranen en stund försvinner detta.

Kontakt

vivab@vivab.info
Tfn 0757-27 40 00
Öppettider:
Måndag: kl 8-12, 13-16
Tisdag: kl 9-12, 13-16
Onsdag: kl 8-12, 13-16
Torsdag: kl 8-12, 13-16
Fredag: kl 8-12, 13-16

Översvämning

Har du drabbats av översvämning? Bor du i ett område som ibland drabbas av översvämning?
Läs mer

Driftstörningar och vattenläckor

Kommer det inget vatten när du öppnar kranen? Hur får man information om det utförs arbete på ledningsnätet och blir störningar i vattenleveransen?
Läs mer

Problem med råttor eller skadedjur?

Har du problem med råttor eller skadedjur på din fastighet? Vem kontaktar du om du får problem med råttor eller skadedjur?
Läs mer