Förmåner på VIVAB - Vivab.info

Vi satsar på framtiden. Vill du vara med?

På VIVAB finns många olika yrken, vi är ca 190 medarbetare som är specialister på just sina områden. Det vi alla har gemensamt är att vi vill skapa en miljösmart vardag för våra kunder. Här kan du läsa om några av de förmåner vi som jobbar på VIVAB har.
Friskvård och hälsa 
VIVAB vill uppmuntra de anställda att motionera och på andra sätt vårda sin hälsa för att hålla sig friska och minska risken för sjukfrånvaro. Som anställd har du rätt till en subvention för godkända friskvårdsaktiviteter, upp till 1800 kronor/år. Utöver subventionen betalar vi även startavgiften för olika gemensamma aktiviteter som till exempel vårruset och stadsloppet.


Våra anställda har också möjligheten att använda 60 minuters betald aktivitetstid i veckan. Aktivitetstimmen ska ge dig möjligheten att tillsammans med arbetskamraterna få en bättre hälsa! 


VIVAB har även hälsoinspiratörer som har till uppdrag att skapa trivsel och gemenskap, förbättra hälsan och skapa intresse för egen friskvård. De arrangerar gemensamma aktiviteter för att tillgodose olika intressen.


Cykel 

Som tillsvidareanställd har du möjligheten att hyra en bra cykel till ett bra pris. Förmånscykeln ger dig chansen att förbättra hälsan samtidigt som du sparar pengar och gör en insats för miljön.  

Försäkringar 

Som anställd har du ett försäkringsskydd i nedanstående försäkringar: 
AGS-KL gäller vid sjukdom 
TFA-KL gäller vid arbetsskada 
TGL-KL tjänstgrupplivförsäkring 

VIVAB-dag 

En gång om året arrangerar vi en VIVAB-dag för alla anställda. Dagen ska öka känslan av gemenskap bland alla anställda, presentera framtida projekt och utmaningar, inspirera och  ge en återblick av året som gått. 

Kompetensutveckling 

Samtliga VIVAB:s verksamheter är beroende av kunnig personal för att utföra vårt uppdrag och leverera bästa möjliga service till våra kunder. Därför är det viktigt för oss att utveckla och behålla den befintliga kompetensen. Hos oss har du möjligheten att delta i kurser, utbildningar, mässor och i olika nätverk.  

Om du har varit tillsvidareanställd eller visstidsanställd hos oss på längre tid än ett år kan du få subvention för de studier som du bedriver på din fritid. Ersättningen betalas ut som studiebidrag och kan fås med hela eller delar av kostnaden för resor, litteratur och kursavgift. För att få ersättningen ska studierna har en viss omfattning och kontinuitet.  

Resekort 365 

Som anställd har du möjligheten att resa med kollektivtrafiken till ett förmånligt pris. Genom ett särskilt avtal med Hallandstrafiken kan du köpa deras årskort på avbetalning under tolv månader.  

Semesterväxling 

Vi erbjuder alla tillsvidareanställda en möjlighet att utbyta semestertillägget mot ökad ledig tid. 

Flextid
Ytterligare förmåner vi erbjuder är flextid inom ramen för våra arbetstider som normalt är mellan kl 07:00 och 16:00.Lediga tjänster just nu

Just nu söker vi:

Möt några av våra medarbetare

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Här hittar du intervjuer med några av våra medarbetare.
Vivab på LinkedIn

Följ oss på LinkedIn - för att ta del av vår vardag och hålla koll på våra lediga tjänster.